Pepernoot rotsjes

Hey! Mijn tweede pepernootrecept. Gisteren plaatste ik een blogpost over pepernoot tiramisu toetjes. Vandaag alweer zo makkelijk, namelijk ‘pepernootrotsjes’.

Ingrediënten:
• 100 gr chocolade
• 150 gr pepernoten

Zo maak je het:
Laat de chocolade au bain marie smelten (met een kom boven een pan heet water).
Als de chocolade gesmolten is kun je de pepernoten er door gooien. Meng het goed zodat alle pepernoten helemaal bedekt zijn met chocolade. Met 2 lepels kun je schepjes (5 á 6 pepernoten) van het mengsel op een bakpapiertje leggen.
Laat ze ongeveer 2 uurtjes hard worden en val dan aan!

New Image4

Zo’n hele mond vol chocolade pepernoten, echt heerlijk! Je kunt ze in de koelkast bewaren, ze blijven wel een paar dagen goed. Ik denk dat ze dat hier niet volhouden, ‘een paar dagen’.

Zoals ik waarschijnlijk bij elke blogpost deze week vraag: Stuur me een foto als je de pindarotsjes ook probeert! Ik vind dat gewoon zo leuk om te zien!

Love,
Nienke.

0 reacties

  1. […] Pepernoot rotsjes Je kent ze vast wel, pindarotsjes, maar deze hoef je echt niet alleen met pinda’s te maken. Waarom niet met pepernoten? Ik dacht eerst dat ze veel te groot zouden worden met normale pepernoten, maar dit ging perfect. Heerlijk zo’n hele hap chocola en pepernoten. Vind de blogpost hier. […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *